Billeder fra medlemmer af RY fotoklub

Her har medlemmer af Ry fotoklub mulighed for at lægge de billeder op som "resten af verden" skal se
Billederne på denne side tilhører de enkelte brugere, ønsker du at gøre brug af et billede skal du kontakte den enkelte bruger

Ry fotoklub
Fotoklub for hyggens skyld

Erik Kjær Hansen
Erik Kjær Hansen (!)
Min hovedinteresse ligger i at være opmærksom på omgivelsernes tilbud om gode motiver uanset hvor og hvornår, jeg er ude med mit kamera. Motivvalget er derfor meget blandet, men jeg har en forkærlighed for de situationer, der gør sig godt i sort-hvide udgaver. Stort set alle mine motiver fanges med et 50 mm objektiv.
Vagn Nielsen
Vinni Bruhn
Vinni Bruhn (!)
Naturen har altid fascineret mig, og da jeg bor midt i den, får jeg mange daglige oplevelser derude. Siden jeg startede med at fotografere er mine natur oplevelser blevet mere intense og jeg oplever mere end jeg gjorde før. Jeg elsker spændingen ved at sidde helt stille og vente på at noget skal vise sig. Jeg fascineres når Ræven, Haren eller Rådyrene og jeg tilfældigt mødes. Jeg bliver i godt humør når en af Musvågerne jager over marken og jeg taber pusten når den Røde Glente elegant svæver hen over mig. Jeg fascineres af fotograferingen, og af at kunne fastfryse en oplevelse fra naturen, og videreformidle den til andre. Mine billeder er som oftest taget i mit nærområde, men jeg rejser også af og til nordpå for at finde de gode motiver.
Ole Holst